• Ik help u bij het vinden van de juiste woorden

    om samen op een mooie manier afscheid te nemen van een dierbaar overledene.

Hoe werk ik

Als spreker en ritueelbegeleider help ik vooral begrafenisondernemers die op zoek zijn naar een spreker en begeleider tijdens een uitvaart voor nabestaanden.

Nabestaanden vinden het vaak moeilijk om voor hun overleden dierbare vorm en inhoud te geven aan een echt persoonlijk afscheid. Helemaal als er sprake is van een niet-natuurlijke dood. Dan kampen mensen vaak met lastige gevoelens. Door te luisteren zonder te oordelen, probeer ik samen met de nabestaanden de rode draad in het leven van de overledene duidelijk te krijgen.

Dit levensverhaal kan ik verwoorden in een overweging en indien wenselijk, presenteer ik dit tijdens de uitvaart. Door deze samenwerking zorg ik ervoor dat mensen terug kunnen kijken op een respectvol en waardig afscheid. Dit werkt bovendien helend bij het rouwproces.

Afscheid nemen doe je samen

Icon_Ritueelbegeleider
Ritueelbegeleider

Icon_Levensloop
Levensloop

Icon_Noaberschap
Noaberschap